KOSÁR

Rólunk

Szia!


Örülök, hogy szeretnél egy kicsit több információt kapni a cégről még a választásod előtt! Ez azt jelenti, hogy felelős vezető vagy és alaposan választod ki a beszállítóidat és partnereidet. Én is ugyan így járok el minden esetben, viszont általában sablonos szövegekbe futok ilyenkor, hogy mióta létezik a cég, melyik településen működnek, stb. Biztosan tudod miről beszélek.


Szeretnélek megismerni téged és a cégedet is, mert abban hiszek, hogy ezek után tudunk igazán hasznos szolgáltatást nyújtani neked. Írj nekem egy emailt, hívj fel telefonon vagy küldj hangüzenetet messengeren! Biztos lehetsz benne, hogy el fogom olvasni és amint megtaláltam a számodra legideálisabb termékünket, küldök neked egy árajánlatot.


Együtt ki tudjuk találni hogy melyik az a reklámajándék, ami a legjobban teljesíthet nálad. Minden ügyfél más, nincsenek univerzális megoldások, persze olykor vannak kötelező elemek, de miért ne lehetnél te az, akinek a standjánál mindenki megfordul a kiállításon? Egy kis extra idő és pénz befektetésével könnyedén szerezhetsz 40-50 új leadet, ráadásul az imagedet is építetted. Jól hangzik, ugye?


Az extra igényeid kielégítésében is próbálunk segíteni: ha elakadnál az úton mi fogjuk a kezed és végigkísérünk rajta. Egyedi terméket készítesz és szeretnéd a frissen elkészült új logóddal ellátni? Megoldjuk! Akár kis szériás termékeket is vállalunk, full colour nyomtatással, nem baj ha még csak most indulsz, beszéljünk!


Azt szeretném, hogy az induló és kis vállalkozások is piacot tudjanak nyerni. Szenvedélyem az online marketing, imádok új, elhivatott vállalkozókat megismerni, az ötleteiket megvitatni, majd ezekből a beszélgetésekből építkezni. 


Remélem, egy nap beszélünk! Addig is sok sikert az ötleteid megvalósításához!


gerikov