KOSÁR

Szállítási információ

FOXPOST szállítás

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet.

Hogyan működik?

A kiválasztott FOXPOST csomagautomatába rendelt csomagokat gyártás után összekészítjük, majd aznap vagy másnap átadjuk a FOXPOST munkatársának. Ők az átvételt követő 1-2 munkanapon belül elszállítják a csomagodat a kiválasztott bevásárlóközpontban lévő csomagautomatához. Amint a csomag megérkezett, a FOXPOST-tól SMS-ben és e-mailben is érkezik egy értesítés és egy titkos nyitókód. Az automatánál ezt a kódod használva nyílik is az ajtó, mögötte pedig vár a megrendelt csomag.

Országosan már közel 120 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! https://foxpost.hu/csomagautomatak

Már házhoz is kérheted a csomagodat a FOXPOST segítségével.

Várható szállítási idő:

A rendelésedet amilyen gyorsan csak lehet elkészítjük majd átadjuk, a FOXPOST pedig 1-2 munkanapon belül kiszállítja azt a kiválasztott automatába. Tehát a rendeléstől számított 2-4 munkanapon belül lesznek átvehetőek a megrendelt termékek, amelyeket további 3 napig őriznek meg az automatában. Ha valamiért mégsem tudsz elmenni az adott időszakban a csomagodért, kérjük hívd fel a FOXPOST ügyfélszolgálatát, ők segítenek abban, hogy a csomagodat még átvehesd. 

A csomagautomaták a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor használhatóak. A kiválasztott csomagautomata helyszínének nyitvatartási idejét a megrendeléskor kapott emailben elküldjük, de a FOXPOST oldalán is lehet tájékozódni ezzel kapcsolatban.  

Fizetési feltételek: 

Előre utalással, bankkártyás fizetéssel az oldalunkon illetve utánvétes fizetéssel is rendelhetőek a FOXPOST-os csomagok. Viszont fontos tudni, hogy utánvétes fizetés esetén az automatáknál csak bankkártyás fizetési mód elérhető, az alábbi kártyák elfogadásával: VISA, MASTERCARD, MAESTRO

Csomagkövetés: 

Egyszerűen nyomon követheted a csomagod útját: 
Kattints a FOXPOST oldalán a csomagkövetés menüpontra és a kapott csomagszám megadásával nézd meg merre jár a csomagod. 
http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Oldalunkon keresztül is megnézheted a csomagod aktuális státuszát, ha a fiókodba belépve az eddigi rendeléseim menüben az adott megrendelés részletek gombjára kattintasz. 
A rendeléskor kapott visszaigazoló levelünkben találsz egy linket is, ami automatikusan erre az oldalra irányít így még könnyebben elérheted és ellenőrizheted a csomagod útját. 

Ingyenes visszaküldési lehetőség

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted  FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át).  Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Bővebb információ: www.foxpost.hu

Szállítási díjak:

Csomagautómatába 1.000 Ft
Házhoz szállítás: 2.500 Ft

25.000 Ft rendelés felett a házhozszállítás ingyenes!